Тежка катастрофа на булевард "Съединение"

2
Шофьорът избяга от местопроизшествието
Шофьорът избяга от местопроизшествието Видео: Кис 13

Тежка катастрофа между три автомобила стана днес на бул. "Съединение", в района между Пантеона и Професионалната гимназия по дървообработване.

Сигнал на 112 за инцидента е подаден към17:15 ч . На място пристигнали екипи на Пътна полиция и Спешна помощ.

Червената шкода идвала от „Цар Освободител“ и блъснала излизащия на „Съединение“ „Фолксваген Голф“, който пък от удара се завъртял и се натресъл в друг „Голф“, информира briagnews.bg.

До произшествието се е стигнало, след като "Фолксваген Голф"  предприел маневра от ул. "Зайчар", за да се включи в движението по бул. „Съединение“. Според една от версиите, най-вероятно автомобилът е пресякъл двойната непрекъсната линия на булеварда. В този момент, движещ се по "Съединение" автомобил "Шкода", идващ от бул. "Цар Освободител", блъснал първата кола. Тя пък се завъртяла и ударила трета кола - също "Фолксваген Голф".

Свидетели на произшествието твърдяха, че единият "Голф", вероятно този, който е причинил катастрофата, е напуснал мястото на инцидента.

По сведения от болницата, в Спешното са откарани трима сериозно пострадали. Те са с ортопедични политравми, фрактура на ключицата и други поражения. Според очевидци, двама от тях са млади мъж и жена.

Полицията продължава работата по случая.

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари