Тежка катастрофа на АМ "Тракия" в посока Бургас

0
Катастрофата предизвика километрично задръстване по АМ „Тракия“
Катастрофата предизвика километрично задръстване по АМ „Тракия“ Снимка: БГНЕС

Катастрофата на километър 215 в посока Бургас предизвика километрично задръстване

Сигналът за инцидентът е подаден снощи в 21:52 часа, съобщиха от полицията. Попървоначална информация влекач с полуремареке е напуснал пътното платно и се е обърнал в дерето. Водачът е загинал. Образувано е досъдебно производство. Случаят се разследва под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора.

Временно е ограничено движението от пътен възел "Стара Загора" до пътен възел "Нова Загора" в посока Бургас на АМ "Тракия" Трафикът се пренасочва по обходен маршрут: по път I-5 Стара Загора - Хасково от пътен възел "Стара Загора" до околовръстен път на гр. Стара Загора - път II-66 Стара Загора – Нова Загора - път III-554 Нова Загора – пътен възел "Нова Загора" и се включва по АМ "Тракия". Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на служителите на „Пътна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    СП
    Трябва, както едно време, колите да се движат с не повече от 80 - 90 км/ч., като москвич осмак..., а камионите - като шкода мадара или ифа - натоварени не повече от 60 - 70 км/ч. И да имат всички те ограничители на газта - пломбирани ...... И ако някой махме пломбата - да се конфискува МПС в полза на държавата......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари