Тежка катастрофа край Образцов чифлик

6
Пострадали са тримата пътуващи в двете коли, които са откарани с линейки в болницата
Пострадали са тримата пътуващи в двете коли, които са откарани с линейки в болницата Видео: Русе Медиа

Пострадали са трима пътници

Тежка катастрофа стана днес следобед на разклона за Образцов чифлик на ремонтирания път Русе-Кубрат, който все още не е пуснат официално в експлоатация. Сблъскали са се два автомобила, като при удара са пострадали трима души, съобщи Русе Медиа.

Лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 36-годишна шофьорка, се е движил в посока Червена вода. Водачката е предприела ляв завой към Образцов чифлик, като е отнела предимството на лек автомобил „Опел“. В него са пътували двама младежи – на 21 и 22 години. При удара опелът се е врязал странично във фолксвагена и го е изхвърлил от пътя.

Пострадали са тримата пътуващи в двете коли, които са откарани с линейки в болницата. Жената е с политравма, а младежите – съответно с комоцио и травма на ръката.

По предварителна информация няма употреба на алкохол от двамата водачи.

Заради катастрофата движението бе затруднено и се извършваше в едната лента. Предстои да бъде извършен оглед на мястото на инцидента, което ще забави отстраняването на автомобилите. По думите на бащата на единия от младежите той е бил пътник и си е говорил с приятеля си, когато са видели автомобила срещу тях. До последно са се надявали, че водачката ще намали и ще ги изчака да минат, тъй като са с предимство. Не са очаквали да ги удари и не са успели да реагират.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари