Терзиев предлага 15% увеличение на заплатите в градския транспорт в София

0
Кметът допълни, че ще се търси възможност за повторно увеличение през годината, което да бъде обвързано и с развиване на бонусна система за всички служители в отделните дружества
Кметът допълни, че ще се търси възможност за повторно увеличение през годината, което да бъде обвързано и с развиване на бонусна система за всички служители в отделните дружества Видео: БНТ

Кметът допълни, че ще се търси възможност за повторно увеличение през годината, което да бъде обвързано и с развиване на бонусна система за всички служители в отделните дружества

"Имахме продуктивна среща с представителите на Конфедерацията на независимите синдикати в България и Конфедерацията на труда „Подкрепа“, на която успяхме да ги запознаем с нашето предложение, което е от няколко точки."

Това каза пред журналисти кметът на София Васил Терзиев след среща с представители на протестиращи от градския транспорт, предаде БТА.

Първата точка е 15% увеличение на основна работна заплата, стартиращо от 1 март, каза кметът и допълни, че ще се търси възможност за повторно увеличение през годината, което да бъде обвързано и с развиване на бонусна система за всички служители в отделните дружества.

Целта ни е да намерим трайно решение, за да можем да стимулираме младите водачи да се присъединят към транспортните дружества, каза още Васил Терзиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    ...
    Тъпите некадърни кумндели само от протеституция разбират! Вместо да си повишават квалификацията и да си ЗАСЛУЖАТ парите! Така им е останало тошкокозарчево време! Айде към Сибир, нещастни кумунягиииии! Анадънму? ХАХАХАХА
  • -2
    1
    dgd
    Вдигайте заплатите в цялата страна и пращайте сметката на посолството. Джобът им е бездънен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари