Теодосий Теодосиев гостува днес в Русе

0
Поканени са всички, които желаят да се запознаят и обменят мисли с един от най-известните български преподаватели
Поканени са всички, които желаят да се запознаят и обменят мисли с един от най-известните български преподаватели Снимка: архив

Учителят Теодосий Теодосиев ще гостува в Русе днес по покана на ръководството на ОУ „Отец Паисий“.

Разговорът ще се проведе 15 до 18 часа в зала „Европа“ на Доходното здание. Поканени са всички, които желаят да се запознаят и обменят мисли с един от най-известните български преподаватели.

Теодосиев е действащ учител и ежегодно дава по-голямата част от националните отбори на България за международни състезания и олимпиади по физика. От общо 11 златни медала, печелени от български участници на Международни олимпиади по физика, 7 са на възпитаници от неговата школа, включително най-високите индивидуални резултати и отборни постижения. Има 13 индивидуални първенци на националните олимпиади по физика и повече от 50 участници на МОФ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари