Теодор Цветков: На много българи не им пука за хората с проблеми

2
Утре русенецът ще плува в подкрепа на деца, болни от рак
Утре русенецът ще плува в подкрепа на деца, болни от рак Снимка: Фейсбук

Утре русенецът ще плува в подкрепа на деца, болни от рак

Теодор Цветков ще плува в подкрепа на деца, болни от рак. Събитието ще се проведе на 16-ти юли от 14:30 часа на гребната база в с. Николово.

Три денонощия или 71 часа плуване без прекъсване - с този си подвиг самоукият плувец Теодор Цветков подобри световния рекорд от 67 часа през 2022 година, а 4 години по-рано, известният с благотворителните си каузи спортист, постави първия си рекорд на Гинес, след като преплува 10 км с една ръка за 5 часа и 13 минути. Тогава той подкрепи инициатива за изграждане на плувен комплекс за хора с увреждания.

„Бях първият в света рекордьор по плуване на 10 км. с една ръка. Изминах разстоянието за 5 часа, 13 минути и 49 секунди, но през изминалата година друг спортист е успял да го подобри за 4 часа и 58 мин. Спортният ми дух не ми дава покой и сега съм готов да покажа на света, че българите сме силни, че сме волеви и съпричастни като подобря отново рекорда, този път в подкрепа на сдружение за деца с онкохематологични заболявания.“, заявява Теодор, цитиран от БНР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Ко стаа?
    Рекорд има ли?
  • 4
    6
    Сом ммммммм
    Тоя шаран почна ли да плава в локвата на селото?
  • 4
    5
    Пираня от Нисово
    Чичо ти Пенчо, Николовският зет ще те подкрепя ли? Оня загрижения за семейните ценности.
  • -2
    4
    Психолог
    Момчето е типичен комплексар. Били му подобрили рекорда, и сега щял пак да плува. Драги ми смехурко Тео. ОЛИМПИАДАТА е тази кято записва със златни букви рекордьорите. А ти си със много слаби резултати по плуване за Олимпиадз. Плувай си в язовира и МЪЛЧИ, че си един "лузер" скъпи с ехидната си усмивка от стоп кадъра.
  • -2
    3
    Сапуни Тео
    Плувай си бе келеш. Не давай оценка на Българите ей така. Ти например колко много си загрижен за пенсионерите с трудов стаж 40 години и пенсия 430 лева? Малък егоист, неженен, без деца и без трудова дейност ще дава оценка на Българите. Ей това е новото поколение - егоисти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари