Теодор Цветков мотивира студенти към обществено полезни каузи

1

По време на мотивационния тренинг известния русенски плувец сподели за предизвикателствата и благотворителни инициативи, в който се е включил

Мотивационен тренинг под мотото „Преследвач на цели“, воден от известния русенски плувец Теодор Цветков, се проведе днес в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Официални гости на събитието бяха кметът Пенчо Милков и директорът на дирекция „Хуманитарни дейности“ към Община Русе Катя Петрова.

Тренингът, организиран от катедра „Мениджмънт и социални дейности“, бе открит от ректора на висшето учебно заведение акад. Христо Белоев, дтн, и в него взеха участие десетки студенти и преподаватели от университета, съобщиха от Община Русе.

В приветствието си Пенчо Милков провокира студентите с въпрос за тяхното разбиране за смисъла на живота, като след изказванията им сподели, че според него основната цел на всеки човек би трябвало да е с фокус върху добротворчеството.

По време на мотивационния тренинг Теодор Цветков представи пред аудиторията своите благотворителни инициативи, както и спортните прояви, в които е взел участие, като акцентира на предизвикателствата при преодоляването им. „Основната ми идея е да мотивирам младите хора. Да повярват в мечтите си и в себе си, за да можем да направим света по-добро място за живеене“, заяви известният с благотворителните си каузи русенец. Той подчерта, че основната заслуга да не напусне пределите на България е на кмета на Община Русе, който е успял да го убеди, че страната ни има нужда от хора като него.

В края на събитието бе проведена викторина, като присъстващите трябваше да отговорят на предварително написани на листчета въпроси, раздадени на случаен принцип. Участваха както официалните гости на събитието, така и студенти, които споделиха своите разбирания за ролята и отговорностите си в съвременното общество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Смях и в града
    А да сте чували какво "добротворство" е направил Рис Тю Азиатски, освен личното устройване на цялото семейство - съпруга, син и снаха - в университета. Но ней се, на всяко нещо му идва краят, той предстои скоро.
  • 6
    2
    Смях и извън залата
    Хахахахахахах. Да попитаме и ние, какво е добротворчеството на Пил Коф, спрямо първата? Такива ги е добротворил, че със 120 км/ч фучеше към Пол Ски Тръм Беш да се Раз Вежда. Хи!
  • 10
    1
    Смях в залата
    Поредната измишльотина на женицата с болния мозък Дантонова с участието на Менито и ТрактоРистю. Пародия на мотивационен тренинг с "писане на листчета". Да сте чували и виждали случайно как се прави такъв тренинг и какъв е капацитетът на участниците? Но важното е да се шуми в медиите нищо, че ефектът е нулев. А въвличането на именит спортист и благодетел прикрива нищоправенето на посочените трима индивиди, които през 2003 година си заминават.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари