Теодор Досев от пожарната в Сливо поле е огнеборецът, спасил хотел в Плиска

8
Мъжът е бил гост в хотела, когато е възникнал пожара
Мъжът е бил гост в хотела, когато е възникнал пожара Снимка: Facebook / Пожарна Русе

Мъжът е бил гост в хотела, когато е възникнал пожара

Сигнал за пожар в котелно помещение на хотел в Плиска е получен в шуменската пожарна на 25 февруари в 10:30 часа. Към адреса е насочен противопожарен екип на РСПБЗН- Нови пазар. След пристигане на място е станало ясно, че пламъците са ликвидирани от пожарникар от РДПБЗН- Русе, почиващ в хотела.

Пожарът, възникнал от техническа неизправност в котелно помещение, е нанесъл щети. Погасен е с помощта на 300 л. вода. Хотелът е бил спасен от опожаряване.

Огнеборецът от русенската пожарна е Теодор Досев, съобщи Даниела Малчева от пресцентъра на ОДМВР-Русе. Той работи на длъжност „водач на специален автомобил и пожарникар“ в районната служба на Регионалната дирекция „ПБЗН“ - Русе в гр. Сливо поле.

И днес е на дежурство в районната служба, казаха още от противопожарната служба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Hdhfj
    Трябвало е да каже както повечето, че не е негова работа и не го интересува и да му се развали почивката. После да вика и реве по медии и да съди хотела.Поздравления за човека , шапка му свалям.
  • 26
    1
    Балканеца
    Пожарникарите са сред малкото служители на МВР, заслужаващи уважение. Поздравления за човека, собствениците на хотела дано оценяват късмета, който са имали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари