Температурите скачат до 30 градуса

0
Днес времето ще е предимно слънчево и топло
Днес времето ще е предимно слънчево и топло

Днес времето ще е предимно слънчево и топло

Атмосферното налягане ще се понижи и ще е малко по-ниско от средното за месеца. След обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места в западните райони от страната ще има краткотрайни валежи. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 24° и 29°, в София - около 24°, в Русе - около 29°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 12°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максимални температури: 23°-25°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5:00 часа и 52 мин. и залязва в 20:00 часа и 57 мин. Продължителността на деня е 15 часа и 5 мин. Луната в София залязва в 4 часа и 25 мин. и изгрява в 19:00 часа и 22 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари