Температурите падат близко до нулата

21
Ще има валежи от сняг в планините - с възможно натрупване във високия пояс
Ще има валежи от сняг в планините - с възможно натрупване във високия пояс

Обрат във времето през следващата седмица

В следващите 2 дни усещането ще е за ранно лято с нетипично за април високи температури, с много слънце и минимална облачност, предава NOVA. В неделя следобедните температури ще са между 25 и 30 градуса, а в понеделник – до 31-32 градуса.

От вторник вечерта нататък, в продължение на няколко дни времето ще е неспокойно. Над Балканите ще преминат серия циклони с вятър, локално интензивни валежи и гръмотевични процеси с висок риск от градушки.

През втората половина на предстоящата седмица температурите ще паднат осезаемо и в ранните часове в петък-събота термометрите ще показват стойности, близки до нулата с опасност от априлски слани. В топлата част на денонощието температурният диапазон ще е между 10 и 15-16 градуса.

В хода на застудяването ще има валежи от сняг в планините – с възможно натрупване във високия пояс и символично в ниските планински масиви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Същият
    Големи еквилибристи са синоптиците.Дано Господ отново да ги опровергае и да мине само с кротки валежи.Ако се сбъдне ще търся място за синоптик ха,ха,ха...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари