Температурен рекорд в Нидерландия

1
Днес е бил най-горещият 3-ти март в страната
Днес е бил най-горещият 3-ти март в страната

Днес е бил най-горещият 3-ти март в страната

Температура от 14,9 градуса беше измерена в неделя малко преди 13:00 часа в нидерландския град Де Билт, където се намира Нидерландският кралски метеорологичен институт. Това предаде Националната информационна агенция на страната АНП. Това подобрява рекорда за най-горещ 3 март, откакто са започнали да се извършват измервания. Досегашният рекорд е поставен през 1930 г., когато на 3 март е било 14,7 градуса.

За трети път тази година се подобрява дневен топлинен рекорд в Нидерландия, след тези на 23 януари и на 15 февруари. Тези видове метеорологични записи се основават на температурите, измерени в Де Билт, предава БТА.

Според прогнози има малък шанс метеорологичните рекорди да бъдат счупени отново през следващите дни, като температурите отново ще паднат до между 8 и 11 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари