Тейлър Суифт пусна нов сингъл

0
Парчето, озаглавено "ME!", е записано в сътрудничество с вокала на групата "Паник ет дъ диско" Брендън Ури
Парчето, озаглавено "ME!", е записано в сътрудничество с вокала на групата "Паник ет дъ диско" Брендън Ури Видео: Taylor Swift

След като в последно време настрои феновете си да очакват нов проект със загадъчни послания в социалните мрежи, певицата и носителка на "Грами" Тейлър Суифт издаде нов сингъл, съобщават АП и Ройтерс.

Парчето, озаглавено "ME!", е записано в сътрудничество с вокала на групата "Паник ет дъ диско" Брендън Ури. Заедно с колоритния и оптимистичен сингъл Тейлър Суифт пусна и музикално видео към него.

Парчето "ME!" е включено в предстоящия седми албум на 29-годишната изпълнителка от САЩ. Предишната тава "Reputation" на Суифт излезе през 2017 г., припомнят агенциите.

В интервю преди издаването на сингъла Тейлър Суифт споделя, че идеята на песента е за възприемането и честването на собствената индивидуалност.

Междувременно Контактмюзик съобщи, че изпълнителката черпи най-голямо вдъхновение от котките си. Тейлър Суифт не крие, че е обсебена от питомките си Оливия и Мередит.

Като източник на вдъхновение певицата посочва още легендарния британски музикант Пол Маккартни и социалната медийна платформа Tumblr.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари