Тече спецакция на полицията в Шуменско

0
Проверяват се заложни къщи, автоморги и магазини
Проверяват се заложни къщи, автоморги и магазини Снимка: МВР / архив

Проверяват се заложни къщи, автоморги и магазини

Специализирана полицейска операция, насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони и квартали се провежда в Шуменско, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР, предаде БТА.

Оттам уточняват, че се проверяват пунктове за черни и цветни метали, търговски обекти, заложни къщи, автоморги и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва дейност, свързана със законови нарушения.

В резултат на засиления контрол и поредиците от специализирани полицейски операции се отчита намаление на престъпността през 2022 г. в Шуменска област в сравнение с предходната година, каза пред журналисти директорът на ОД на МВР в Шумен старши комисар Георги Гендов при провеждането на специализирана полицейска операция в областта в края на януари 2023 г.

Областната дирекция на МВР в Шумен отчете спад на престъпленията и увеличение на разкритите криминални деяния през миналата година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари