Тече операция „Узо на разсъмване“

1
Ченгета-ятаци навиват мутрата-убиец да се предаде в „онзи гараж“ в Банкя
Ченгета-ятаци навиват мутрата-убиец да се предаде в „онзи гараж“ в Банкя Снимка: Булфото

Ченгета-ятаци навиват мутрата-убиец да се предаде в „онзи гараж“ в Банкя. Тече операцияУзо на разсъмване“

Меверейският пласмент-стръв с „непредумишлено убийство в състояние на афект“ е следствие от кретенската издънка с преследването по „горещи следи“. Заради безхаберието на меверейците мутрата-убиец се оказа по-печен от Осама бин Ладин, когото „тюлените“ бастисаха по бели гащи – беше сготвен от своите американски ятаци, разбира се. Мутрата-убиец се изпари. Няма лошо – чудесни са чудесата господни по меверейско-бандитските канали за извеждане. Ами семейството – паралелен екип ли се погрижи за него?!

Координацията по извеждането е впечатляваща. Наши агенти в ДАНС чинно докладват за намеса на две заинтересовани страни в покриването на мутрата-убиец. Освен меверейците-контрольори са се намесили и босовете на мутрата-убиец. Само Румяна Бъчварова и Георги Костов не са в час, докато си крещят по мобитата. Бойко Борисов се видя в чудо с некадърните си меверейски кадри и трябваше да ги поприкрие с „осъждането на престъплението“ от Лиляна Павлова.

Класическо „локализиране на пожар с огън“ – учил го е в Симеоново „Бойко“ това упражнение по учебници, преведени от руски, разбира се. И? Как ще угаси този пожар, да речем – ЧЕНГЕТА-ЯТАЦИ НА МУТРАТА-УБИЕЦ ГО УБЕЖДАВАТ ДА СЕ ПРЕДАДЕ В „ОНЗИ ГАРАЖ“ В БАНКЯ. Мутрата-убиец е прав да не вярва на „ятаците“, които се отварят на двойна игра с „Бойко“. Босовете на мутрата-убиец и „Бойко“ винаги ще се разберат, но той може да поеме проектилите при „предаването“.

Мутрата-убиец е на път да се превърне в илюстрация за „твърда ръка“ като Чакъра. Общественото мнение е взривено от възмущение – защо ченгетата да не нагласят мутрата-убиец в рамките на операция „Локализиране на пожар с насрещен огън“, пардон за гаргарата. Бойко Борисов няма как да не е притеснен. „Нелепият инцидент“, според изцепката на любимата му Лиляна, може окончателно да го направи за смях пред „колегите“ в посолствата.

Гадното за Б.Б. е, че „колегите“ в Амбасадата отдавна са пробили службите – партньорство, та дрънка, а за ресурса им за контролиране на специализираните оперативни мероприятия с прилагане на СРС-та, подслушване и проследяване, да не говорим. И? Как какво – лъсват като цигански тиган корумпетата по линията „Емил от Банкя“ (не стария комшия на „Бойко“, който беше в СИК и бачкаше с Маджо на Златните, разбира се…). ОперацияУзо на разсъмване“ тече с пълна сила…

Ако босовете над мутрата-убиец не се „разберат“ с Бойко Борисов за „предаването“, меверейските малоумници окончателно ще станат за смях. Лиляна Павлова не я мислете – тя ще поиска „Бойко“ да отпусне народни пари за камери по недовършените участъци на магистралите, за караулки, може и работа на „двата американски танка“ на check point да намери за лятото, пардон и прочие.

МВР стана за ташак, без извинение.

Източник: БГснайпер
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари