Те не са гаджета, а майка и син

1

Възможно ли е да сме на 50, а да изглеждаме на 25?

Стига да имаме добри гени - да. Но това не е всичко, което ни е необходимо.

Тайната на вечната младост разкрива китайската красавица Лю Йелин, която е на 49 години, но изглежда два пъти по-млада, пише "Мейл Онлайн", цитиран от novini.london

Лю има 22-годишен син, който е свикнал когато излиза с майка си, околните да я смятат за негово гадже. Тя споделя, че рядко носи грим и дължи перфектната си визия на ежедневни тренировки и активно плуване.

Фактът, че Лю спортува, се отразява не само на фигурата й, на която могат да завидят повечето 20-годишни момичета, но и на здравето и красотата й. Кожата й перфектно гладка, почти без бръчки, без да си е правила каквито и да било козметични интервенции.

"Хората са шокирани, когато им кажа, че съм на почти 50 години", разказва Лю. "Винаги когато отида на шопинг и някой чуе на колко съм, се струват непознати хора около мен и искат да научат каква е тайната ми."

А тайната на Лю са именно упражненията, които прави почти всеки ден от три десетилетия насам. Най-любимото й занимание е плуването на големи разстояния и на открито, което прави дори през зимата. 

Източник: novini.london
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари