Те ме превърнаха в машина за секс. Изреждаха ми се постоянно...

3
Ужасът „Боко Харам“. Стотици жени са бременни от насилниците си!
Ужасът „Боко Харам“. Стотици жени са бременни от насилниците си!

Жена, която се е спасила от ислямситите от „Боко Харам”, разказва как те са я превърнали в машина за секс. Тя споделя още, че бройката на бременните жени от ислямистите е огромна – 214.

Асабе Алиу е 23-годишна майка на четири деца от Делсак, селище близо до Чибок в североизточна Нигерия. Тя е била отвлечена от селището й преди шест месеца, когато то е било завладяно от „Боко Харам” и отведена в бастиона им в гората Самбиса.

Историята, която разказва Асабе хем е потресаваща, хем не изненадва. Била е изнасилвана системно, всеки ден, от различни мъже. В един момент тя била принудена да се ожени за един от ислямистите. Пред нигерийския вестник „Дейли Таймс” спасилата се жена разказва: „Те ме превърнаха в машина за секс. Изреждаха ми се постоянно. Сега аз съм бременна и не знам кой е бащата. Както бях бременна, те ме караха да им готвя”.

Освен Асабе, спасени са още 534 момичета. Много от тях са бременни и са ужасени от това, че носят децата на своите насилници. Всички те са били „секс робини“.

Жените са били държани в гората Самбиса преди правителствените сили да атакуват екстремистите и те да избягат, оставяйки стотици жени да оцеляват сами насред нищото.

Изпълнителният директор на Фонда на ООН за население (UNFPA) д-р Бабатунде Осотимехин заяви пред „НейлОнлайн”:„ „Бохо Харам” са се държали ужасно с тях. Били са лишавани от храна и сън. Използвани са почти като роби. Те са били принудени да готвят за активистите на „Боко Харам” и да се грижат за тях като цяло. Понякога са били използвани и като секс робини. Най-малко 214 са забременяли в следствие на изнасилване”.

Източник: Lentata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари