ТД „Приста“ организира по река Дунав туристическото събитие за деца и родители

1
Подходяща възраст за участие на децата от 6 -16 години
Подходяща възраст за участие на децата от 6 -16 години Снимка: ТД "Приста"

На 20-ти август, събота, ще се състои четвъртият „Ден от живота на праисторическия човек по брега на Дунава“

Екипът от ТД „Приста“ организира по реката туристическото събитие за деца и родители, което включва плаване с лодки, праисторически „лов“ (стрелба с копие, лък и стрели), запалване на огън без кибрит, приготвяне на „праисторическа“ храна на жар и дегустацията й, както и практикуване на праисторическо изкуство – рисуване с ръце, с минерални бои, върху „стените“ на „пещера“, моделиране с глина на праисторически фигурки и съдове.

Подходяща възраст за децата от 6 -16 години.

По време на събитието всички участници ще усетят магията на голямата река от към водата, от лодките, на островите и пясъчните коси. Ще опознаят по-добре бита и ежедневието на своите предци – праисторическите хора от брега на Дунава.

Проектът „Един ден от живота на праисторическия човек по брега на Дунава“ е част от програмата „Туризъм по Дунава“ и се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари