Тази жена изпусна плик с много пари, но вече седмица не си ги е потърсила

0

Полицията издирва собствениците на крупни суми пари, намерени в центъра на София.

Сумите са открити в два различни случая на по-малко от километър един от друг. Охранителни камери в магазин на бул. "Мадрид" показват как на 5 април жена изпуска плик с пари, докато плаща на касата. Малко по-късно той е открит от обслужилата я по-рано касиерка, която се обажда на полицията.

Към момента притежателката на парите и нейна приятелка или роднина, която пазарува заедно с нея, все още не са потърсили сумата

Това обаче не са единствените изгубени пари, които се съхраняват в Пето районно. На 12 януари някой изпуска две пачки пред сградата на словашкото посолство на ул. "Янко Сакъзов". Едната представлява хванати с кламер банкноти по 50 лева, а втората хванати с ластик банкноти по 10. 

Съвестен гражданин отново ги намира и оставя в полицията. 

През изминалите месеци органите на реда са обходили дом по дом района, за да потърсят притежателя на парите, но към момента не могат да го намерят.  

От полицията уточниха, че човекът, който потърси парите, трябва да докаже притежанието като заяви каква е точната изгубена сума. Той може и да покаже разписка за банково или друго разплащане в подобен размер, допълва vesti.bg

Източник: VESTI.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари