Тази отвара ще ви избави от високото кръвно

0
Ако пиете отварата системно може да си спестите много пари за лекарства
Ако пиете отварата системно може да си спестите много пари за лекарства

Високо кръвно налягане е проблем, който е свързан с гъстата кръв. Неразредената кръв носи доста дискомфорт и е много опасна за човешкото здраве.

Но традиционната медицина знае прост и много ефективен начин, който ще ви помогне да разредите кръвта, да нормализирате както кръвното налягане, така и работата на сърцето. Ако пиете отварата системно може да си спестите много пари за лекарства. Когато кръвта нормализира гъстотата си, това ще ви спести и проблеми като постоянна умора, световъртеж, отичане на крайниците, влошена работа на черния дроб.

Необходими съставки:

5 чл. л. борови иглички;
2 супени лъжици плодове от шипка;
2 супени лъжици кора от лук.

Начин на приготвяне:

Сипете всички съставки в един литър студена вода, нека да заври и изключете котлона. Нека да остане така най-малко десет минути. След като изстине се прецежда. По желание бихте могли да подсладите с мед, но едва когато е изстинало.

Пийте тази отвара в продължение на 2 дни. Сутрин, обед и вечер преди хранене или когато сте жадни. Курсът на лекуване е 4 месеца. Възстановяването може да се случи в рамките на 5 дни – първо изчезва главоболието, а месец по-късно можете да се опитате да ползвате пак по етапно антихипертензивни медикаменти. Тази отвара има освен това имуноукрепващо свойство и е превантивна мярка срещу грип. Действа като доста силен диуретик. Ако от време на време жабуркате устата си с нея, ще ви помогне и при кървене от венците.

Възползвайте се от тези съвети, ако сте запознати с проблема с гъстата кръв или пък имате високо кръвно. След време сами ще забележите, подобрение на здравето. Споделете тази проста рецепта с приятелите си!

Източник: Lekuva.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари