Тази нощ горя жилищен блок във Варна, евакуираха хора

0
Огънят обхвана няколко етажа от сградата
Огънят обхвана няколко етажа от сградата Видео: NOVA

Пожар горя в жилищен блок във Варна. Огънят е обхванал два етажа от сградата в квартал "Младост"

По непотвърдена информация в района се е чул и силен взрив, предаде NOVA

Живеещият в апартамента на петия етаж, от който е тръгнал огънят,  е мъж на 67 години. Той е отведен в токсикологията за преглед, но без наранявания. Мъже и жена - съседи са били обгазени. 

Огънят се е прехвърлил и на 6-тия и 7-мия етаж на блок 117. Сигналът е подаден малко преди 20 ч. Огънят вече е изгасен. Целият вход беше евакуиран. Предполага се, че пожарът е причинен от газова бутилка. Жилището, от където пожарът е тръгнал, е напълно изгоряло. Сигналът за пожара е подаден малко преди 20 ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари