Тази нощ арестуваха двама, опитали да залеят с боя Паметника на Альоша в Русе

1
Задържаните от служителите на реда извършители са на 40 г. и 22 г. и досега не са имали криминални прояви
Задържаните от служителите на реда извършители са на 40 г. и 22 г. и досега не са имали криминални прояви Снимка: Русе Медиа, стоп кадър

Двама мъже са заловени от полицията тази нощ при опити да залеят с червена боя Паметника на Альоша в Русе

 Подобен случай имаше преди няколко дни, но тогава вандалската проява бе довършена, а общината се наложи спешно да чисти паметника, разкрива Русе Медиа. 

Двете отделни хулигански прояви са регистрирани на 3 март около 02:20 часа и около 04:15 часа. Задържаните от служителите на реда извършители са на 40 г. и 22 г. Те са заловени на място при опити от тяхна страна да залеят паметника с боя, като са хванати с уличаващите ги пособия в тях.

Лицата не са известни на полицията с криминални прояви до момента.

Случаите са документирани и са докладвани на прокуратурата. Служителите на ОДМВР-Русе са започнали разследване в хода на образувани бързи производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    daskal
    А, значи можело, ама за альошата. А че оплескали целия град - няма проблеми.
  • -2
    7
    Гражданин
    Ако бяха така старателни и към другите нарушения на обществения ред.А това,че този срамен паметник трябва да се премахне е повече от ясно
  • 4
    6
    Русенец
    До 3: А ти, да не би да подкрепяш криминално проявените, само защото са евро-атлантици? Огледай се до какви хора си застанал.
  • 4
    5
    grozno
    Няма да се дадем на наци-тролчетата, я !!! Да си продават зад.ниците за колички и телефончета колко щат, боята се чисти, толкоз им акъла !
  • -7
    4
    прав си
    Има много руски знамена на полщада
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари