Тъжно е, че Русе загуби още един млад човек!

7
Трогателно послание, посветено на загиналия моторист, предизвика вълна от съпричастност вмрежата
Трогателно послание, посветено на загиналия моторист, предизвика вълна от съпричастност вмрежата Снимка: Facebook

Трогателно послание, посветено на загиналия моторист, предизвика вълна от съпричастност в мрежата

Близки и приятели на Владимир Великов скърбят след катастрофата, отнела живота му. Русенецът загина във вторник след сблъсък с неправилно пресичащ пешеходец.

"Тъжно е, че Русе загуби още един млад човек. Моля, всички колеги да са изключително внимателни по булевардите", написа Стамен Белчев в мрежата. Той призова всички участници в движението да не бъдат егоисти по пътя.

Късно снощи стотина приятели и близки на 25-годишния младеж се събраха на бдение на булевард "Христо Ботев" на мястото на фаталния инцидент. С мощен рев на мотори те казаха последно сбогом на Владимир.

"Твърде много майчини сълзи се проляха напоследък. И нашите очи се измориха от взиране в звездите, а сърцата ни болят от писане на тягостни слова. Твърде много, твърде тежко...За бога, братя и сестри, пазете се в името на живота и не политайте към безкрая!", завършва посланието си неговия приятел и колега, а стотици се присъединиха с искрени съболезнования.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    34
    до 33
    Баси неграмотния фес! Даже не му се разбира какво иска да каже! Мри, бе дебил!
  • -4
    33
    Моторист от Русе
    За тея дето ни кълнат да умрем и ни мразят Господ да ви накаже Камион или Кола да ви размаже като ще мрем поне да е заедно ние сме семейство макар и покрай нас да има мотористи дето не мислят с главите си ние се потдържаме а вие граждани и шофьори на закрити МПСта сте вълци единаци на пътя ние като решим се вдигаме всички а вие само на клавиатурите стоите и хейтите затова ние не ви пазим защото вие нас не пазите войната е вечна докато не настане МИР със закони !! Бог пред нас ние след него Амин !!
  • 4
    32
    Донори - кой да ги пази!?
    Вчера около 17:30 ч от Басарбово бяха двама с пистови мотори. Имаха каски на главите им. В населищно място, без никакво оборудване - нямат фарове, нямат мигачи, нямат светлоотразителни жилетки, изпреварваха рисково колите по осовата линия и срещу насрещно движещите се коли, преминаха моста над реката и продължиха нагоре по баира към посока Иваново. Караха почти един до друг моторите. Някъде след Красенския разклон по пътя мотористите бяха спрели и правиха обратен завой, за да се връщат пак в Басарбово. Вместо преден фар имаха поставена кръгла табела с номер "20". Този, който беше към страна банкета, вдигна демонстративно на задна гума мотора си, когато се разминавахме. Движехме се три автомобила и добре, че някой не тръгна да предприема изпреварване.
  • 3
    31
    Ivo
    Трябва да има арест за тези които са му дали книжката на този дебил, естествен подбор,,,,така е...
  • 2
    30
    Вензи Сапуня
    Да го духат мотористите всичките са тъпанари
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари