Татяна Султанова: Отмяната на "зеления сертификат" не е на дневен ред

0
Тя каза още, че ще се търси диалог за справяне с пандемията
Тя каза още, че ще се търси диалог за справяне с пандемията Видео: NOVA

Тя каза още, че ще се търси диалог за справяне с пандемията

На прага на пета ковид вълна и на опасността от задълбочаваща се здравна криза, отмяната на зеления сертификат не е на дневен ред. Това заяви Татяна Султанова от “Продължаваме Промяната” в студиото на “Здравей, България”.

Протестът е фундамент на демокрацията и ние подкрепяме мирните протести”, каза Султанова. 

По думите й вчерашния протест, организиран от партия “Възраждане”, е протекъл мирно, а полицията за първи път е влязла в ролята на “деескалатор на напрежението”. 

Това е още един знак на настъпилата промяна”, заяви Султанова.

Депутатът от ПГ на ПП говори и за справянето с пандемията. 

На въпроса защо  правителството ще чака до заетостта на 80% интензивни легла в ковид отделенията, тя каза, че “ще се търси диалог за решаване на проблема. Важно е всеки да изкаже своето мнение, за да се намери решение.”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари