Татяна Гьонева забавила наказателно дело и получила дисциплинарно наказание

3
Именно тя отмени ареста на мъжа след бруталната касапница
Именно тя отмени ареста на мъжа след бруталната касапница

Именно тя отмени ареста на мъжа след бруталната касапница

Съдията по въззивното частно наказателно дело срещу 26-годишния Георги Николаев, обезобразил 18-годишната си приятелка, Татяна Гьонева Коева от Окръжния съд в Стара Загора е наказвана в миналото, предава Евроком.

Именно тя отмени ареста на мъжа след бруталната касапница.

През 2019 г. Коева е била и говорител на съда, а като съдия от наказателния отдел има наложено дисциплинарно наказание за забавяне на производството на наказателно дело от общ характер поради неспазване на сроковете за изготвяне на мотивите към постановената по него присъда.

Тази жена пусна на свобода лицето, което обезобрази приятелката си с макетен нож, което я скалпира и ѝ счупи носа. Всичко това се случва с часове наред мъчения и по особено жесток начин. 18-годишното момиче е с 400 шева, фрактура на носа, скалпирана, емоционално и психически съсипана, след нападението. Тази дама е определила деянието като лека телесна повреда и без никакви скрупули е пуснала на свобода извършителя. Това представлява нашата прогнила съдебна система. Дано съдията се гордее с постъпката си. Съдебна реформа - да, ама не“, коментира Павлина Швец, цитирана „Телеграф“.

Вече стана ясно, че садистът Георги Николаев е и рецидивист, осъждан на пробация в началото на годината с две мерки и отново за побой и пак за „лека телесна повреда“, казаха запознати.

Интересно е, че съдия Татяна Гьонева, не е декларирала парични средства и банкови сметка. Теглила е обаче 5 кредита: ипотечен, два потребителски, овърдрафт и разполага с кредитна карта. Съдийката дължи 90 хиляди лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 25
    1
    Галюн таймс
    И какво излиза,че мешерето е по справедливо от българските правораздавателни органи...това НЕ е държава...авгиеви обори... ;-Х
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари