Татяна Дончева: Сталийски беше човек на Борисов, сега е на Пеевски

0
Държавната собственост, акциите на всички държавни фирми са прехвърлени в една нова агенция, в която Пеевски е назначил борда и управата, разкри лидерът на ''Движение 21''
Държавната собственост, акциите на всички държавни фирми са прехвърлени в една нова агенция, в която Пеевски е назначил борда и управата, разкри лидерът на ''Движение 21'' Видео: ТV+

Не знам какво си уравняват, правейки известната моделка Сечкова почетен консул

''Байдън e победа на демокрацията, идва и промяната на външната политика, дори на Балканите и на подхода "купи самолети и ще те оставим на власт" за Борисов. Американците и руснаците бяха много лековерни към обещанията на Борисов - абсолютно несъвместими едно с друго''.

Това заяви Татяна Дончева, лидер на ''Движение 21'', което е част от партньорската мрежа ''Изправи се.БГ'', в предаването ''Денят с В. Дремджиев'', излъчващо се ПО ТВ+ и ТВ1.

''Тъпа и излишна е проявата на сила от Кремъл към Навални, проява на държавно безсилие'', смята Дончева.

''След пропадането на участък от метрото, както и на Рилския път, дали гражданите разбират, че не става въпрос за строителство, а за прибиране на пари?", запита тя

''Сталийски беше човек на Борисов, сега е на Пеевски. Не знам какво си уравняват, правейки известната моделка Сечкова почетен консул. Първата задача на новото управление е да направи ревизия на почетните консули.

Симбиозата ГЕРБ-ДПС съществува. Нищо от това, което прави Доган - ТЕЦ Варна, Росенец и т.н. не е възможно да стане без ГЕРБ.

'Държавната собственост, акциите на всички държавни фирми са прехвърлени в една нова агенция, в която Пеевски е назначил борда и управата, като никой от опозицията не "мъцна" за това'', коментира лидерът на ''Движение 21''.

''Компенсациите, за затворения бизнес, освен за приближените фирми на властта, се изплащат с огромно закъснение'', твърди Татяна Дончева.

''Нужда от театрални срещи за честността на вота няма, има нужда от резултати. Част от членовете на БСП в изборните секции биват купувани. Трябва да се направи дублиране на Информационно обслужване. Видеонаблюдението на секциите е супер важно и ГЕРБ до дупка ще му се противопоставя. Властта видя на протестите, че хората в чужбина не я харесват и ще направи всичко възможно да не гласуват'', смята Дончева.

''Трябва да имаме 4-5 неща, за които предварително да се уговорим, че ще бъдат правени след изборите. Отстраняването на Гешев и промяната на Конституцията в частта съдебна система не трябва да бъде на последно, а на първо място'', категорична е бившата социалистка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари