Татуиран мъжага се разрида като дете по време на арест

4
Нацепеният мъж се моли на полицай да го пусне
Нацепеният мъж се моли на полицай да го пусне Снимка: Кадър Фейсбук

Нацепеният мъж се моли на полицай да го пусне

Татуиран мускулест мъж проплака като малко дете по време на арест, умолявайки униформените служители да му свалят белезниците.

Кадрите със сърцераздирателната сцена бяха споделени във Фейсбук. От видеото обаче не става ясно къде се е разиграла тя и каква е причината за ареста.

"Тренирал съм със сина ти, помагал съм му. Умолявам те! Моля ти се, бе! Добро съм ти правил, винаги съм ти помагал", ридае мъжът с атлетично тяло, обръщайки се към единия от полицаите, с когото явно се познава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    LOL
    Да, има го на видео преди ареста при мелето в Люлин. Хубаво го вижте преди да сгазят брат му какво прави. Скача на бой преди да го докоснат. Заел е познатата поза на друг подобен бабаит познат като "малко бокс, малко ММА" :D
  • -2
    6
    ...
    Мъжът ридае, защото преди това са прегазили брат му при меле в Люлин. Най-вероятно е искал да е при него. Случаят е от преди няколко дни. Нека преди да се подиграем, да помислим малко. ;)
  • 6
    5
    Реалността:
    Причината за ареста е, че е гнусен мангал и все нещо неприлично е свършил. Както се казва, циганин когато и да почнеш да го биеш, дори ти да не знаеш за какво, той ще си знае.
  • 7
    4
    nnn
    "ридае мъжът с атлетично тяло" - редакторката кое му е атлетичното на зоба, или май ти са слабост такива мъже хахахах май повече за това си писала статията отколкото за друго хаха
  • 11
    3
    Yyre
    Какво като плаче!!!!!Вкарайте го на тъмно!!!!Съпротивление по време на арест!!!!В друга държава вадят палка и познай!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари