Тате, как се чувстваш, когато знаеш, че аз съм Аврора Сноу?

0
Порно звездата, която се изправи срещу родителите си
Порно звездата, която се изправи срещу родителите си

Едно от най-големите изпитания, до които всеки баща може да се опре, е да проговори на своята дъщеря, която е направила невероятна кариера в порно индустрията.

Не го пожелаваме, но бихме искали да си го представите, както и да се опитате да видите важните действия на зрителите. Аврора Сноу наистина се е тормозила с този въпрос, докато не се пенсионира през 2011 година. Опитвала се е да мисли как ще обясни на децата си за своята предишна кариера. В разговор с Daily Beast, дамата споделя как все пак е намерила смелост да попита баща си, пише Woman.bg.

"В един телефонен разговор, който вече минаваше час, осъзнавах, че трябва да затворя на баща ми, ала намерих смелост да го попитам "Тате, как се чувстваш, когато знаеш, че аз съм Аврора Сноу?". Последва малко тишина и след това дойде отговорът "Бях горд.".".

Питала съм го как се е чувствал, когато е разбирал от останалите, че съм в порно индустрията и той много ясно ми отговори, че ако и той е можел да получава пари, за да прави секс, също би се занимавал с това. Със сигурност това е мъдрият отговор, но знаем какви са били най-честите кадри на Аврора, което хич не ни успокоява!

Да не забравяме, че Лея Готи е била изключена от семейството, след като баща ѝ разбрал с какво наистина се занимава. Мик Блу трябвало да обясни на своите родители, че няма да им даде видео касета с неговото изпълнение. Всеки с проблемите си!

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари