Еми Стамболова: За една вечер пеене можех да купя апартамента на родителите ми

6
Певицата говори откровено за любовта, загубата на баща ѝ и кариерата си
Певицата говори откровено за любовта, загубата на баща ѝ и кариерата си Видео: NOVA

Певицата говори откровено за любовта, загубата на баща ѝ и кариерата си

Истинското ми име е Емел и означава дълго чакана, мечта, щастие. Кръстена съм на турска певица. Произходът ми ми създаваше проблеми в ученическите години. Имах преподавател, с който имахме пререкания. Като дете се опитваха да гледат на мен като втора категория човек", сподели тя.

Певицата разказа и как е загубила частично зрението си.

3-годишната ми сестра държеше ножица и се опитах да ѝ я взема. Тогава стана инцидентът. Последва операция, след която аз ослепях с едното око", обясни Еми, цитирана от NOVA. Тя сподели повече и за баща си, който е изгубила преди много години.

„Липсва ми. Упреквам се, че не му казах достатъчно пъти колко много го обичам. Затова всеки ден го казвам на децата и приятелите си. Няма ден, в който да не мисля за баща си. Когато го загубих, се чувствах безпомощна. Разбрах, че е болен от рак, докато бях бременна. Дори мислех да махна бебето. Не мислих, че двете неща са съвместими. Надявах се да успея да го спася. Не изпратих баща си в последния му път, отидох на гроба 52 дни след смъртта му", сподели през сълзи певицата.

Относно кариерата си тя коментира, че първият човек, който ѝ е казал, че от нея ще стане певица, е бил Радо Шишарката. На въпрос какви пари е изкарвала, когато е започнала да пее, тя каза следното: „Да кажем, че за вечер можех да купя апартамента на родителите ми", поясни поп фолк звездата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    селянин
    Ами да беше купувала.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари