Таско Ерменков: Не очаквам да се изградят 7-и и 8-и ректор на АЕЦ "Козлодуй"

1
По думите му десетки хиляди трябва да излязат на улицата срещу сглобката
По думите му десетки хиляди трябва да излязат на улицата срещу сглобката

По думите му десетки хиляди трябва да излязат на улицата срещу сглобката

Не очаквам да се изградят 7-и и 8-и ректор на АЕЦ "Козлодуй", каза членът на БСП Таско Ерменков, който беше гост в предаването "Делници" по Евроком с водещ Николай Колев.

Членът на БСП обясни, че не вижда как този проект може изобщо да се реализира. Той беше категоричен, че АЕЦ "Белене" не се е случила, тъй като ГЕРБ са искали да се докажат на чужди посолства.

Ерменков посочи, че вместо да се говори за важните въпроси, свързани със загубата на енергийната ни независимост, хората излизат по улиците, за да протестират по маловажни въпроси като този, свързан с мигрантите. По думите му десетки хиляди трябва да излязат на улицата срещу сглобката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари