Търсят доброволци за Световното по волейбол

0
Доброволците ще влязат във всички етапи, в цялостната организация на световното първенство
Доброволците ще влязат във всички етапи, в цялостната организация на световното първенство

Русе като домакин на световното първенство по волейбол за мъже ще реализира собствена поддържаща програма за всички фенове, състезатели и посетители от 12 до 18 септември.

Продължава набирането на доброволци за съпътстващите събития. Това съобщи Теодора Траянова от Младежкия дом в крайдунавския град, предаде БНР.

"Те ще влязат във всички етапи, в цялостната организация на световното първенство, като разпределители зала, тим гайдове, организатори на игрище, ще се занимават с билетите и маркетинга, ще се търсят видеооператори, фотографи и монтажисти, асистенти във фен зоната. Освен това, ние търсим доброволци за съпътстващата програма, която Община Русе организира по време на световното първенство. В града ще има много чужденци и гости, поради което ще са нужни хора, които да помагат в реализацията на всички събития", посочи Теодора Траянова.

Русе разполага с обновена волейболна зала. Със средства, отпуснати от Министерството на младежта и спорта, зала „Иван Ханджиев” вече е изцяло ремонтирана и е с нови санитарни помещения, настилка, външна изолация и мрежа на игрището.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари