Търси се Валентин от Николово

4

Мъжът е в неизвестност от две седмици

Мъж от Николово, Русенско е в неизвестност от две седмици. За това научаваме от публикация в социалната мрежа. Племенникът на Валентин обяви, че вуйчо му се издирва, подаден е сигнал и в полицията.

"Здравейте!

Това на снимката е моят вуйчо (Валентин). Живее в село Николово, на около 6-7 км от град Русе. Преди малко повече от две седмици е изчезнал от дома си, без да се обади на абсолютно никого.

Пиша този пост едва сега, защото днес шефът му ни се обади да ни информира и отделно, че аз живея в друг град и се чуваме 2 пъти месечно.

Нямаме никаква идея къде може да бъде и какво се е случило с него. Подадохме сигнал в полицията, но тъй като не мога да бездействам това е друг начин да се опитам да получа някаква информация, която би ни била от помощ да го открия.

Благодаря предварително на всички!", пише Климент Дечев във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Той
    Не си плати ремонт по къщата. Но всичко се връща на този свят, на мен вече ми се върнаха от друго място подобни пари. Той да му мисли.
  • 1
    4
    SAS
    За какво бяха завлечените 4к лев,пирамиди ,застраховки
  • 7
    3
    Той
    Знам за кой Иво говориш. Работи в Мегахим. И мен ме завлече с 4 000 лева. Хубав човек.
  • 3
    2
    Хаха
    Има един измамник в Николово. Казва се Иво и живее със сина си и кучетата си. Един дребосък, работи в някакъв завод за бои
  • 20
    1
    Странно
    Много често почнаха да изчезват хора там
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари