Търговец заменя колата си срещу сирене

0

Австралиецът Ехрън Томпсън пусна обява в интернет, в която иска да замени 35-килограмова пита скъпо италианско сирене за лек автомобил.

Неустоимото предложение за ценния деликатес пармиджано реджано беше публикувано в социалната мрежа Фейсбук, сподели НОВИНАР.

В обявата изрично се посочва, че находчивият австралиец от Сидни се е сдобил по законен начин с деликатеса. В търговската мрежа цената на килограм от този пармезан е 60 австралийски долара (около 39 евро), а цялата пита възлиза на около 2100 долара (1362 евро).

„Не са ми необходими цели 35 кг италианско сирене. Публикувам, в случай че може да се осъществи размяна за нещо, от което имам нужда. Лаптоп или в най-добрия случай кола (с ръчна трансмисия)“, посочва търговецът.

Самият Томпсън е скептичен за добрата сполука на сделката, но както сам допълва в публикацията си – човек не знае, докато не пробва.

След серия от несериозни оферти австралиецът обяви, че планира да нареже сиренето и да го продаде на части, а с печалбата да си купи нов акумулатор, както и да регистрира и застрахова колата, подарена му от неговия братовчед.

Източник: НОВИНАР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари