Танцьор хвана певица за гърдите докато пее

2
Движенията на мъжа въобще не могат да бъдат наречени танц
Движенията на мъжа въобще не могат да бъдат наречени танц Видео: Daily Mail

Италианско тв шоу, предавано по Canale 5, предизвика страхотна полемика и гневни реакции след като танцьор няколко пъти опипа известната в страната си певица Ема Мароне като част от режисирана шега.

Мъжът на няколко пъти я хваща за задните части и за гърдите, което определено е неприятно на певицата и прекъсва и притеснява певческата й изява, което може да бъде видяно от приложеното видео.

В един момент Ема Мароне казва на екипа на шоуто, че не иска да се показва прекалено морална, но когато танцьорът я пипа тя не може да пее. Освен това по нейните думи движенията на мъжа въобще не могат да бъдат наречени танц, пише Блиц.

Певицата успява да избута настрани от себе си нахалния танцьор като явно показва, че вече не може да търпи случващото се и няма повече търпение. Веднага след това от екипа й казват, че всичко това е част от организирана от тях шега.

След излъчването на шокиращите кадри в социалните мрежи и в някои италиански издания се надигна вълна от възмущение като преобладава мнението, че шегата е стигнала твърде далеч и такова поведение е напълно недопустимо и е унизително спрямо личността.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари