Танцуваща дебеланка взриви мрежата

5
Уитни Тор е истинска интернет сензация и не за друго, а защото се гордее с пищните си форми
Уитни Тор е истинска интернет сензация и не за друго, а защото се гордее с пищните си форми

Години наред Уитни Тор се срамувала от тялото си. Днес обаче тя е истинска интернет сензация и не за друго, а защото се гордее с пищните си форми.

Тор смая мрежата със серия от видео клипове, в които показва танцовите си умения. Още от 4-годишна Уитни е луда по танците и посвещава всяка свободна минута на тази страст.

Неочаквано започват проблеми с килограмите. Много години тя се бори с хранителни разстройства, които я водят до тежка депресия и неувереност в себе си. 

Към днешна дата Тор развива успешна кариера на радио продуцент, а профилът й в You Tube има хиляди фенове. В своите клипове младата жена от Северна Каролина разказва за неволите си и как е преодоляла комплексите.

 "Въпреки че бях популярна в училище, никога не съм имал чувството, че мога да оправдая очакванията на другите", споделя продуцентката в едно от видеата си в YouTube. Тя поведе кампания в Twitter "Не се срамувай от тялото си". Към огнената дама проявиха интерес много тв-канали в САЩ.

След като приела тялото си и се помирила с особеностите му, Тори се чувства спокойна и щастлива да сподели хобито си с целия свят. Вижте уникалното видео!

 

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари