Музикален поздрав от Васил Петров за Великден

1
Новата песен на музиканта се казва "Христос воскресе"
Новата песен на музиканта се казва "Христос воскресе" Видео: Васил Петров

Силно свързан с вярата, Васил Петров зарадва феновете си за празниците с музикален поздрав за Великден.

Той ни поднася своя песен с написана от него музика по стихове на Архимандрит Серафим (Алексиев) в дует с младия талант Валерия Стоянова, пише Труд. Песента носи заглавието „Христос воскресе“ и е в аранжимент на Васил Петров, който е и продуцент, заедно с Стойчо Стоянов (XS Artist music school).

Песента „Христос воскресе“ и видеото към нея разказват за пролетен ден, в който природата и хората са изпълнени с възторг от Въскресението Христово.

С Валерия Стоянова ги свързва дългогодишно сътрудничество. Талантът ѝ да пее и да свири на пиано е забелязан от Васил Петров през 2017 г., който я кани да участва с него в спектакъла му Sinatra:Vegas в „Зала 1“ на НДК. Тогава тя е едва на 10 години.

След празниците, Васил Петров ще изнесе концерт „Историята на световния джаз“ с Биг Бенд Русе на 30 Април. С нова Биг Бендова програма отбелязват Международния ден на джаза и рожден ден на Васил Петров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари