Таксиметровите шофьори в Русе искат промяна в броя и местата на стоянките

5
Те настояват и за промени в организацията на движение в града
Те настояват и за промени в организацията на движение в града Снимка: Dunavmost

Актуализиране на местата и броя на таксиметровите стоянки в Русе и обозначението им с пътни знаци искат представителите на таксиметровия бранш.

За решаване на проблема общинският съветник от СДС Деян Недков е внесъл предложение за предстоящата сесия, с което да се създаде работна група, предава Русе Медиа.

Недков обяснява, че има получени оплаквания от таксиметровия бранш относно таксиметровите стоянки, тяхното обозначаване, брой и закриването на някои от тях в централната част на града. Таксиметровите водачи са недоволни от наложените промени в организацията на движение на някои места от главната улична мрежа и от ежедневната експлоатация на таксиметровите стоянки.

В работната група се предлага да участват представители на общината, общински съветници и управителите на най-големите таксиметрови фирми – Даниел Донев на „Точните таксита“, Пламен Радев на „Грийн такси“ и Теодор Миланов на „Таксистарс“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Viktoria
    Колко повече стоянки искат? Те тези не могат да за пълнят през деня, а в малките часове и по телефона не можеш да ги намериш...
  • 6
    1
    Недялко Убъра
    Прекалено са ви много даже
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари