СЗБ и БАЗ: Пътят до морето е "приключение"

1
Държавата отново удря туризма, считат двете институции
Държавата отново удря туризма, считат двете институции Снимка: БГНЕС

Държавата отново удря туризма, считат двете институции

Българската държава за пореден път доказва, че туризмът е последна грижа за нея. Нещо повече - че не помага свикнахме, но не можем да разберем защо пречи?, питат от двете организации на заведенията у нас.

В разгара на сезона се извършват серия ремонти по пътищата към и във морските ни курорти, като е очевидно, че почти никой от тях не е спешен. Това затруднява изключително много придвижването на туристите, които попадат в многобройни „тапи“. Тези, които правят дълги уикенди вече започнаха да се отказват от тях, защото вместо за три часа, пътуват до курортите и курортните градове цял ден. Подобно е положението и на магистрала „Хемус“.

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България настояват ремонтните дейности да бъдат съобразени с потока от туристи, а не да се съсипва почивката им с висене на асфалта.

Ние сме категорично „ЗА“ да имаме хубави пътища, но нека се правят с мисъл! Поради много причини, обективни и субективни, сезонът е отвратителен. И сега сякаш умишлено се създават пречки на почиващите.

Спрете да пречите, а не е лошо и да опитате да помогнете!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари