Свинщина на улица "Борисова"

6

Вандализъм в Русе

На улица "Борисова" тази сутрин някой е изхвърлил отпадъци през прозореца. Възмутени граждани от грозната гледка са качили снимка на тази "свинщина" в социалната мрежа.

"За пореден път на улица "Борисова" в 7:30 часа", пише Надежда Букева в публикацията си. На снимката се виждат две кофи с боя и разредители, разбити на тротоара, а течността е разплисканата по целия тротоар.

"Това е недопустимо!", коментира друг гражданин в коментарите. "Трябва да се намери и накаже този, който е направил това."

Вандализмът е често срещано явление в Русе. През последните месеци са регистрирани редица случаи на изхвърляне на отпадъци през прозорците, както и на графити по фасади на сгради.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    25
    Запознат
    Вина имат най вече DUNAV / PROST, защото години наред в стремеж да оплюват Пламен Стоилов, помпаха нихилизъм сред русенци, а сега дойде време да жънат "плодовете" на тази своя дейност. На "русенци" видимо от снимката не им се живее в Русе. Честито DUNAV / PROST !!!
  • 1
    24
    Митьо Митовски
    В конкретния случай вина има някой от живущите в блока над този тротоар и е права дамата , която казва, че първо етажната собственост трябва да установи кои/коя е този/тази ненормалик/ца. Но в по-общ план целият град е кочина и затова вина определено има кмета Пенчо Милков, защото не са един или два преливащите от боклуци и смрад контейнери в Русе, а незаконни сметища има на много места, дори в паркове като този край хижа Приста и около Метро, където системно се хвърлят най-различни отпадъци от строителни дейности и битови, вкл. и изобилства от употребявани презервативи и мокри кърпички от проститутките по международното и от тийнейджъри, които се ебат като зайци по храстите.
  • 5
    23
    Дани
    Защото Русе отдавна не е малката Виена,а голямото Ветово!!! Имам предвид населението!!! Такава му е културата и манталитета!!! Който и кмет да дойде на власт няма да се справи с вандалите!!!!Гадни,необразовани животни!!!Паплач!!!
  • 14
    22
    Гост
    Колежке Гражданка, скачат на бой на сам човек, особено ако е по-възрастен и по-немощен. Ако няколко зрели мъже се съберат и почнат да им правят забележки, младежите свиват крилца и бързичко се изнизват.
  • -9
    21
    АЗ БЯХ
    ХАХАХАХАХАХАХАХА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари