Свидетел: Тъпчеха Калина Сакскобургготска с кисело мляко след катастрофата

1
Разказ на наемателя на хотела, на чийто паркинг става инцидентът
Разказ на наемателя на хотела, на чийто паркинг става инцидентът Видео: NOVA

Разказ на наемателя на хотела, на чийто паркинг става инцидентът

В събота Калина Сакскобургготска - дъщерята на бившия министър-председател Симеон Сакскобургготски, беше хваната с над 1.5 промила алкохол в кръвта след като блъсна бариера на хотел в Боровец. Стана ясно, че тя е отказала да даде кръвна проба след инцидента. Вчера служителка в „Царска Бистрица”, която е била в колата с Калина, разказа своята версия, че служители на хотела са били груби с Калина непосредствено след удара в бариерата.

Наемателят на хотела, на чийто паркинг се случва катастрофата, подава сигнал до полицията. Обадили му се негови служители, че жена се е ударила два пъти в бариерата и в кашпата и се е опитала да избяга. „Тя беше боса и се разхождаше така по паркинга. Говореше си сама. Нямаше документи. Не знаела как се казва, би трябвало да има ЕГН, но не помнела кое е”, разказа мъжът в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

По думите му през цялото време след катастрофата тъпчели Калина Сакскобургготска с кисело мляко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    До Свиреп
    Какво трябва да си свършил или направил ако си бил слуга на княгиня че да те фрасне с телефона по сурата, нейно височество? Мога само да гадая ..... 😁😄😆 пак че другите слуги или охраната не те е причесала и захвърлила в княжеският кенеф или външен клозет за прислугата.Аман от слуго бих казал,монархически,комунистически,демократически или депесарски евроатлантически,все тая...
  • 4
    10
    Мони
    Каква Княгиня е този дебил,пьлен боклук,за шамари е,и баща и пияница и боклук и тя същата!Егати грозотията,пьлен олигофрен!
  • 2
    9
    досвирепия
    То затова никога няма да бъдеш охрана на такива хора.Най-малко изказът ти трявба да е по-друг.А за Румъния и Гърция-посрещат си кралските наследници с официални церемонии и им върнаха идворци
  • 12
    8
    Потомствено пиянде
    Каква княгиня, какви царе, какъв хел? Пияна повлекана още по обед се е освинила. Къде е драмата? Нали закона вече е в сила? Конфискуване на автомобила, съдебно производство, дали ще е условна присъда или ще полежи в сливенския затвор е въпрос на съда. И аз съм се подреждал още по обед, че и по сутрин, че и в серия от десетина дни. Ама ме возят като куфар по кръчмите. На промил и половина едва говоря, но и през ум не ми минава да шофирам автомобила си.
  • 8
    7
    към свиреп..
    Ей много си свиреп,паленце.Не така,лошо,лошо.Ще чукнеш инсулт.Има време днес ,лъсни един бастун.Успокой се.С каквато мярка съдиш с такава ще ти отмерят и на теб. ЗАКОНЪТ!!!! ???? КЪДЕ Е ЗАКОНЪТ И ЗА КОЙ Е? ЗА КОКОШКА?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари