Светослав Витков: Никак не е мъжко 8 души да пребият и осакатят един човек!

2
Кандидатът за депутат Никола Петров е в болница с комоцио, потрошен глезен и множество наранявания по тялото, заяви лидерът на "Глас народен"
Кандидатът за депутат Никола Петров е в болница с комоцио, потрошен глезен и множество наранявания по тялото, заяви лидерът на "Глас народен" Снимка: Личен архив

Кандидатът за депутат Никола Петров е в болница с комоцио, потрошен глезен и множество наранявания по тялото, заяви лидерът на "Глас народен"

"Първо не е човешко, второ не е мъжко и трето - не е никак предизборно 7-8 души да пребият и осакатят един човек."

Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на "Глас народен" Светослав Витков след новината за побой над кандидат - депутат от партията.

"В петък вечер, в заведение в Шумен, а после и пред него, е пребит кандидатът за народни представители от листата на Глас Народен в Шумен - Никола Петров, от група, която се е представила за охрана на заведението. Според свидетели - без провокация, без размяна на реплики. Никола Петров е в болница с комоцио, потрошен глезен и множество наранявания по тялото.", разказа лидерът на партията.

"Като лидер на Глас Народен осъждам този зверски акт и се обръщам към следствието и прокуратурата с призив извършителите да бъдат подведени под мярка за неотклонение задържане под стража и да понесат цялата тежест на закона по бърза процедура.

Такива същества нямат място в обществото ни!", отсече г-н Витков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари