Светослав Трайков стана член на Съвета на директорите на НДК

0
Трайков е едно от лицата на протестите от лятото на 2020 година
Трайков е едно от лицата на протестите от лятото на 2020 година Снимка: Фейсбук

Едно от лицата на протестите от лятото на 2020 година - Светослав Трайков - става част от Съвета на директорите на Национален дворец на културата

Това се вижда от сайта на НДК, където са вписани всички членове, информира OFFNews.

През октомври 2021 г. длъжността "директор" бе поета от Пени Раева, а в Съвета на директорите влязоха още Росица Велкова от Министерство на финансите и Елена Карапаунова от Министерство на икономиката.

На 23 юни 2022 г. бившият министър на културата Атанас Атанасов назначи в Съвета Екатерина Димитрова Доцева и Веселина Петрова Паскова-Мънъри. Още тогава членовете на съвета са със статут на временно управляващи до провеждане на конкурс.

Трайков влиза в Съвета от квотата на Министерство на културата, уточни той пред OFFNews. В него вече не е Веселина Петрова Паскова-Мънъри. Трайков допълни, че е там временно, до провеждането на конкурс за нов състав.

Светослав Трайков е магистър по бизнес администрация и мениджмънт (МВА) от ВСУ „Черноризец Храбър“ (2014 г.) и бакалавър по английска филология от Шуменския университет „Епископ Константин Преславски (2013 г.). Бил е началник на отдел „Проучване и развитие в „Информационно обслужване“ (2013-2015). Председател на Борда на директорите на „Дворец на културата и спорта – Варна“ (2011-2012). Началник на отдел „Международни отношения и протокол“ в Областна администрация - Варна (2009-2012).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари