Иван Иванов е преизбран за директор на УМБАЛ „Канев“

0
В управлението на лечебното заведение като представител на държавата влиза още Ирина Георгиева
В управлението на лечебното заведение като представител на държавата влиза още Ирина Георгиева

Иван Иванов е преизбран за директор на УМБАЛ „Канев“ в Русе

Това става ясно от резултатите от проведения конкурс, публикуван на сайта на Министерството на здравеопазването, пише здравния портал Zdrave.net.

В управлението на лечебното заведение като представител на държавата влиза още Ирина Георгиева, която в момента е зам.-председател на борда на директорите. Независим член на Борда ще е Николай Зарков.

Иван Иванов бе избран за директор на „Канев“ на 23 юли 2019 г. Той зае поста след назначаването на доц. д-р Александър Парашкевов, който дотокава ръководеше болницата, за посланик в Пакистан.

Инж. Иван Иванов е завършил ВНВАУ „Г. Димитров“, Шумен, има магистърска степен по финанси и здравен мениджмънт от Стопанска академия „Д. А. Ценов“, Свищов. От ноември 2018 година до избора му за изпълнителен директор заемаше длъжността административен директор на Университетска болница „Канев“.

Ясни са резултатите и от конкурса за членове на борда на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен, като там също няма съществена промяна. Начело на болницата остава Васислав Петров. В борда като независим член влиза Ивайло Димитров, а представителят на държавата ще е Златка Атанасова.

Вече е ясно и кой ще е представителят на държавата в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“ – това ще е Ирена Миланова. Припомняме, проф. д-р Йовчо Йовчев спечели конкурса за управление на болницата, а за независим член на борда на директорите бе избрана Филка Симеонова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук