Светлана Тилкова - Алена: Ние сами творим съдбата си!

1
Астрологът даде прогноза за движението на планетите до 15 септември
Астрологът даде прогноза за движението на планетите до 15 септември Снимка: bTV

Астрологът даде прогноза за движението на планетите до 15 септември

Четири ретроградни планети, предстои още три да влязат в ретроградно движение. Прогноза за този период в предаването „Тази събота“ по bTV даде астрологът Светлана Тилкова - Алена.

Венера е ретроградна от 23 юли до 4 септември. Меркурий се засича малко с нея като ретрограден, той навлиза в своето ретроградно движение на 23 август и това ще продължи до 15 септември“, обясни астрологът.

По думите на Алена е притеснително за нас в България е, че регистрацията за местните избори ще е точно в ретрограден Меркурий.

Венера със своята ретроградност до 4 септември ще помогне на всички, които търсят своята половинка и които кармично при предишни прераждания на са я срещнали. Новото, което Венера ще даде, носи само положителни емоции“, коментира още тя.

Астрологът съветва нова техника да се купува до 23 август и да се въздържаме от покупки до 15 септември, докогато Меркурий е ретрограден.

„Основно правило е, че хороскопът е нашият пътеводител, но ние сами творим съдбата си. Дали ще използваме всичко написано в хороскопа, или не, решаваме ние“, подчерта Алена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари