Светлана Тихановска: Смъртта на Навални трябва да бъде възприемана като червена линия

1
Ако могъщият демократичен свят се ограничи само до изразяване на емпатия, тогава диктаторите ще имат повече поле за маневри за безнаказаното убийство на дисиденти, подчерта опозиционната лидеркa
Ако могъщият демократичен свят се ограничи само до изразяване на емпатия, тогава диктаторите ще имат повече поле за маневри за безнаказаното убийство на дисиденти, подчерта опозиционната лидеркa Снимка: EPA

Ако могъщият демократичен свят се ограничи само до изразяване на емпатия, тогава диктаторите ще имат повече поле за маневри за безнаказаното убийство на дисиденти, подчерта опозиционната лидеркa

Смъртта на Алексей Навални трябва да бъде възприемана като червена линия, която не трябва повече да бъде пресичана в бъдеще, заяви беларуската опозиционна лидерка Светлана Тихановска, цитирана от Франс прес и БТА.

"Смъртта на Алексей Навални може да се трансформира или в зелена светлина за други убийства, или в червена линия, която да не се пресича в бъдеще", каза Тихановска, като отбеляза, че това ще зависи от отношението на Запада.

"Ако могъщият демократичен свят се ограничи само до изразяване на емпатия, тогава диктаторите ще имат повече поле за маневри за безнаказаното убийство на дисиденти", подчерта опозиционната лидерка.

Според Тихановска демократичните страни трябва да изпратят силен знак под формата на санкции и да създадат механизми, за да гарантират справедливост за жертвите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    LKN
    Това нещо на снимката - мъж или жена ще да е?
  • 4
    2
    фена на Путин
    Мамка ти шизофренишка иноагентка подла.... Какво значи да се създаде механизъм за въздействие ? Да се набърква пряко хегемона в делата на някого, ако той му покаже среден пръст при опит да го ограби или да направи поредната украйна от него. Това са вашите "механизми" на "могъщия демократичен свят". От първия ред ги наблюдаваме. А тази мизерница да мисли повече с тиквата си, защото в Беларус има смъртно наказание и Лукашенко не гали с пера чуждите агенти. И тази е "опо лидер" ,точно колкото беше лидер и кавални. 4-5% след всичките пари на нпотата зад нея. Без тях пари 1-2% и е силата. Колкото на нашите педерасти 6-7%, както те в прав текст признаха.
  • 2
    1
    Sтанко
    Ако думите извадени в контекст "могъщият демократичен свят се ограничи", бъдат разгледани под различен ъгъл, то това би отговорило на много въпроси. Демократичния свят се е взел за могъщ и там е проблемът. Не може да проумее, че има други..., а да не говорим, че демокрацията като такава, разделя на много прослойки обществото, което от своя страна водено от лъжливо равноправие, се управлява по най-безцеремонен начин от т.н. хора - взели се и провъзгласили се за умни - за най-умни. И какво ако самият демократичен свят се самозалъгва???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари