Светът отбелязва Международния ден на Земята

0
За 52-ри път с разнообразни прояви на всички континенти хората ще покажат загриженост за планетата
За 52-ри път с разнообразни прояви на всички континенти хората ще покажат загриженост за планетата

Светът отбелязва Международния ден на Земята

За 52-ри път с разнообразни прояви на всички континенти хората ще покажат загриженост за планетата.

Почистване на плажове, засаждане на дървета, обучения и състезания, свързани с природата, Земята и опазването ѝ, са част от събитията, организирани днес.

Тази година Денят на Земята протича под надслов "Инвестирайте в нашата планета". Очаква се днес да бъде публикуван и годишният доклад за състоянието на климата в Европа и Арктика, пише БНТ.

Това ще бъде петото издание на документа и представлява задълбочен анализ на причините и последствията от климатичните промени, като се посочват и стратегии за преодоляването им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари