Свекър стреля срещу сина си и жена му в Айтоско

0
Оръжието е било иззето, а стрелецът отведен за разпит в полицията в Айтос
Оръжието е било иззето, а стрелецът отведен за разпит в полицията в Айтос

Две жени станаха поредните жертви на домашно насилие по Коледа

Стрелба стресна айтоското село Съдиево на Бъдни вечер, когато местните вече били около масите, разказаха жители на населеното място, цитирани от 24 ЧАСА.

Оказало се, че стрелбата е вследствие на скандал, избухнал между снаха, свекър и сина му. Като по чудо свадата се разминала без пострадали. Помощ потърсила 24-годишната снаха на стрелеца Веселина, която твърдяла, че когато свекърът насочил пистолет срещу нея, сипел и закани за жестока саморазправа с нея и мъжът ѝ Здравко. Двамата млади пристигнали в Съдиево за коледните празници при роднини, разказаха осведомени.

На място пристигнала полиция, която установила, че свекърът Веселин е стрелял с въздушен пистолет. Оръжието е било иззето, а стрелецът отведен за разпит в полицията в Айтос.

Няколко часа по-късно на Бъдни вечер екшън е имало и в бургаския квартал "Рудник", довериха запознати. Отново след семеен скандал помощ на тел.112 потърсила 44-годишна жена, която твърдяла, че е малтретирана от приятеля си. Когато полицейски патрул пристигнал, я заварил с посинено и подуто от бой лице и счупени зъби. Биячът веднага е бил отведен в ареста. Местни разкриха, че той бил доста по-млад от изгората си, но и много ревнив и често ѝ посягал.

По сигнал за домашно насилие полицията реагирала и в село Трояново на 25 декември, след като млада жена изплакала, че е бита в главата от бащата на детето си. Тя е била откарана в болницата за преглед и установяване на травмите.

24-годишната жена тъкмо приготвяла гозбите за Коледната вечер, когато мъжът, с когото живеела на семейни начала, се прибрал пиян и започнал да се заяжда с нея. Побойникът Жельо И. е задържан в полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари