Свалячът Митко от „София ден и нощ“ – гадже на Китаеца?

0

Автомонтьорът Митко от тв поредицата „София ден и нощ”, който го играе суперженкар и сваляч, се казва всъщност Кристиян Кирилов и често може да бъде видян в чисто мъжка компания.

Дясната ръка на хазяина и патриарха Боби от сериала се е сприятелил с бившият любовник на Азис – Китаеца и двамата са неразделни. Те ходят заедно навсякъде, обикалят барове и дискотеки и се говори, че между двамата има нещо повече  от приятелство,споделя Скандално.

След като Виолета натири Китаеца от панелката им в „Люлин“ заради поредната му изневяра и невъзможността му да храни нея и детето, той пак тръгна по задушевни срещи с мъже.  Новата му тръпка и  приятел е Кристиян Кирилов, който тепърва се носи на вълните на славата като начинаещ, събиращ погледите на дамите актьор.

Двамата явно се виждат всеки ден и  увековечават сглядите си  със снимки, които публикуват в социалната мрежа. А последният им  фотос предизвика луд смях у приятелите им.

Новосформираната двойка се щракна пред тоалетната на голям столичен магазин. Пак добре, че не е направо край писоарите.

Китаецът ходи напудрен повече от родна  кифла в петък вечер, когато ще излиза на лов по дискотеките, а Кристиян с оцъклен поглед тип „лошо момче“, се къпе в неочакваната си слава.  Много евтино изглеждате заедно, захапаха ги в социалната мрежа.

Всъщност героят на Кристиян също изглежда евтино в сериала – повечето актьори-аматьори там играят самите себе си, за да им е по-лесно и да не се напъват да се правят на това, което не са.

Източник: Скандално
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари