Свалиха обвиненията срещу Явор Бахаров

0
Случаят на актьора за притежание на наркотици попадна в графа "маловажност"
Случаят на актьора за притежание на наркотици попадна в графа "маловажност" Снимка: БГНЕС / архив

Случаят на актьора за притежание на наркотици попадна в графа "маловажност"

Прокуратурата свали обвиненията на актьора Явор Бахаров за притежание на наркотици, каза адвокатът му Любомир Таков, предаде вестник "24 часа".

Разследването е прекратено, защото количеството дрога, намерено у Бахаров, е едва 0,3 г, но примесено с тютюн. Актьорът е съдействал на полицията. Когато униформените го попитали дали има забранени субстанции у себе си, той сам я предал. Така случаят попада в графа “маловажност”, обвиненията са свалени и досъдебното производство е прекратено. Новината потвърдиха и от прокуратура.

Бахаров вече беше наказан условно, защото го заловиха да шофира след употреба на кокаин в Банско, а преди години е осъждан за хулиганство. Известният актьор беше задържан от полицията на 4 декември и отведен в районното управление.

През 2016 г. отново е заловен да шофира пиян край Созопол и е осъден условно, но изпитателният срок е изтекъл, преди да бъде спрян в Банско. През 2019 г. пък е наказан с пробация заради хулиганство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Дгд
    Шибани наркомани. Затвор за всички до един
  • 5
    2
    Bora4o
    Докато този наркоман не убие някой всичко е О.К. . Дано да е на някой адвокат, или съдия детето. За да има смисъл известността и парите които го правят невинен.
  • 5
    1
    Всичко е точно
    По еврейска линия ще потулим всичко
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари