Свалете килограми с варени лимони

2
Сокът от варен лимон е подобен на стомашния сок и стимулира работата на стомашно-чревния тракт
Сокът от варен лимон е подобен на стомашния сок и стимулира работата на стомашно-чревния тракт Снимка: iStock

Много хора започват деня си с топла напитка, като например кафе.

Други предпочитат нещо готино и освежаващо, пише Здравето. И двете напитки обаче нанасят сериозни вреди на здравето ни, затова трябва да ги заменим.

Добър избор е напитката, която е описана по-долу. Използва се на празен стомах и е много питателна. Освен това унищожава бактериите, почиства организма и ни дава енергия до края на деня.

Варен лимон

Има много ползи, които можем да получим от тази напитка. Тя помага за изгарянето на мазнините и отслабването постепенно и естествено. Със своя прочистващ ефект, тя почиства организма ни, повишава метаболизма и спомага за елиминирането на токсичните вещества. Тук ви показваме какво трябва да имате под ръка и какво трябва да правите.

От какво се нуждаем:

  • Натурален джинджифил
  • Лимони
  • Чесън (4-5 скилидки)
  • Минерална вода (2 литра)

Подготовка и употреба:

Първата стъпка: обелете лимоните и изцедете сока. След това обелете скилидките чесън и смесете в блендер с лимоновия сок. След това джинджифила, добавете го в блендера и разбъркайте, докато се получи хомогенно вещество.

След това изсипете 2 литра вода в тенджера заедно с лимоните. Когато водата достигне точка на кипене, добавете сместа и гответе няколко минути. Накрая извадете лимоните и оставете да изстинат и ги поставете в съд с капак.

Пийте чаша напитка всяка сутрин на празен стомах, за да почувствате нейните ефекти. Тъй като лимоновият сок е подобен на стомашния сок, той стимулира производството на жлъчка. В резултат на това се стимулира работата на стомашно-чревния тракт.

Лимоновият сок, от друга страна, успокоява и подобрява храносмилането. В крайна сметка бързо и естествено ще отслабнете. Започнете да правите тази напитка всеки ден и обръщайте внимание на резултатите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари