Суперколи се разбиха в кемпер в Италия

1
Двама души са загинали при тежкия инцидент
Двама души са загинали при тежкия инцидент

Двама души са загинали при тежкия инцидент

Разходка на група богаташи със суперколи на остров Сардиния завърши със зловещ инцидент, в който участваха Lamborghini Huracan и Ferrari California. Катастрофата беше заснета от движещ се по-назад автомобил, като при нея са загинали двама души, пише Automedia.

Суперколите пътуват по път 195 в южната част на острова. Във видеото се вижда как мощните автомобили си пробиват път през трафика, като шофьорите им нямат търпение да се измъкнат и често навлизат в насрещната лента. Колата, от която е заснето случилото се, явно не е част от групата, като тя се движи след кемпер.

Първо в кадър се появяват Ferrari F8 Tributo и Roma, които задминават колата, в която се намира камерата. След това две Lamborghini Huracan – бяло и синьо, правят същото, като шофьорът на автомобила с камерата явно намалява, за да ги улесни. Нещата обаче се объркват за секунди, тъй като се появяват още две Ferrari - California и 296 GTB.

В този момент намиращите се най-отпред F8, Roma и първият Huracan изпреварват кемпера. Синьото Lamborghini изчаква за малка, преди да започне маневрата, като това дава възможност на появилото се отзад California да опита двойно изпреварване. Шофьорът на синия Huracan обаче явно не очаква това и се измества наляво. Следва сблъсък между две италиански суперколи, след който Lambo-то се удря в кемпера. Тежкият микробус се завърта на 90% и се преобръща, докато спортният автомобил излита от пътя.

Във видеото не се вижда какво се случва с другата кола, замесена в катастрофата, но местният Sardinia Post съобщава, че в кабриото се е возила семейна двойка от Швейцария – 67-годишен шофьор и 63-годишната му съпруга. След удара Ferrari-то се преобръща и се запалва, като хората в нето са загинали. Според информацията при инцидента има и няколко ранени – семейна двойка от Индия, която е пътувала в синия Huracan, както и шофьорът и пътниците в кемпера, които са от Северна Италия. Полицията все още разследва катастрофата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Пеньо - индженера
    Искам да попитам завъртането на 90% какво точно представлява! Това което виждаме на видеото си е чисто 100%-тово преобръщане със завъртане на 90 градуса по посока на движение и също толкова спрямо нормалното положение на кемпера.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари